"Jag har stor frihet i det jag gör och får vara med och påverka."

Hon skojar gärna till saker, är en riktig tävlingsmänniska och tycker om att se människor lyckas. Möt Josefin Jakobsson, team lead och produktägare.

På dagarna är Josefin team leader i en eftermarknadsorganisation hos en uppstickare inom fordonsindustrin. I uppdraget ingår bland annat att stötta en grupp personer som har i uppgift att säkra att kunden har ett fungerande verkstadssystem. Hon är även produktägare och ansvarig för innehållet i kundens så kallade ”pre-delivery-bilar” och ser till att bilarna fungerar och att leveranserna blir till på ett bra och effektivt sätt.

Inom rollen jobbar hon även med rekrytering och stöttar organisationen, bland annat när det gäller arbetssätt.

– Jag gillar att det händer mycket. Jag har stor frihet i det jag gör och får vara med och påverka.

Josefin har ägnat många år att spela innebandy och drar ofta paralleller mellan lagidrotten och team på arbetsplatser. Att stötta och cocha en grupp och se att det leder till förändring eller förbättring är något hon verkligen tycker om.

– Jag tycker om att se folk lyckas. Eller när man märker att någon har coachats och att det har triggat något hos någon och gör att saker faller på plats.

På Octopi Bay har hon varit i drygt fyra år nu och här sitter hon med i vår strategiska grupp där hon som del i den gruppen bland annat sätter upp långsiktiga strategiska mål och tittar på vad som behövs göras för att ta oss framåt.

Vad är det bästa med att vara konsult på Octopi Bay?

Att det är ett fantastiskt bra gäng!