Vi erbjuder en schysstare konsultupplevelse

Octopi Bay är ett ungt men samtidigt erfaret konsultföretag med fokus på tjänster inom IT och Management. Tillsammans har vi hundratals år av samlad konsulterfarenhet från branscher som läkemedel, fordon, energi, verkstad och kollektivtrafik.

Vi tror att nyckeln till lyckade resultat ligger i oss som individer. Med vårt sätt att vara, leda och driva strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer med både kunder och personal. Med fingertoppskänsla och mycket hjärta förmedlar vi trygghet och expertis.

Vi erbjuder en personlig och engagerad relation och matchar de högt ställda krav som våra kunder, merparten stora och globala, ställer på sina partners.

För dig som medarbetare erbjuder vi en schysstare konsultupplevelse där driv, förtroende och glädje är centralt i allt vi gör.

Företagskultur

Sedan starten har en stark företagskultur varit en hörnpelare hos oss på Octopi Bay. Vi har en härlig gemenskap och trivs tillsammans. Hos oss finns en känsla av tillhörighet och att vi gör något meningsfullt tillsammans, samtidigt som vi utvecklas som individer.

Kulturen skapas och underhålls av medarbetarna och det innebär att vi är noggranna i vår rekrytering. Vi tror stenhårt på att kvalitet vinner i längden och att transparens och raka puckar är den bästa grunden för långsiktiga samarbeten och partnerskap. Detta gäller i relationen med både kunder och medarbetare. Till syvende och sist är vi alla människor och hållbara relationer med människor bygger på ärlighet, passion och omtänksamhet.

En bläckfisk har tre hjärtan och det är talande för Octopi Bay, för det är också så vi ser på oss och vår verksamhet. Vi har mycket hjärta i allt vi gör, både i uppdrag hos kund och i internt arbete för att bygga och utveckla marknadens schysstaste konsultbolag.

Våra medarbetare

Vad vi letar efter

Att vara konsult på Octopi Bay innebär att du går igång på vad som är själva kärnan i att vara konsult, att skapa värde för andra och anpassa dig till nya utmaningar och miljöer från en dag till en annan.

Det betyder också att du är en lagspelare och att du står bakom våra kärnvärden som innefattar förtroende, hög ambition och förstklassig kompetens. Du sträcker gärna ut en hjälpande hand till dina kollegor och du gillar att spendera tid med dina medarbetare.

Jag vill veta mer

Lär känna våra medarbetare

Vårt team är vår största tillgång. Nyckeln till företagets lyckade resultat är våra fantastiska medarbetare. Lär känna våra konsulter på Octopi Bay bättre genom att läsa intervjuer med dem alla.

Läs mer