Bli en del av:

någonting mindre

Du är mer än din titel

 

Vi vill inte att du ska försöka passa in, vi vill att du ska vara du. En i familjen snarare än plats 327 i kontorslandskapet. Hos oss värderar vi varandras olikheter och jobbar tillsammans för att skapa en omtänksam, lekfull och passionerad arbetsplats.

Det är inte för inte som vår logga är just en bläckfisk. Ett klokt djur med tre hjärtan och många armar. Vi bryr oss. Om varandra, om vår kultur och om världen utanför kontoret. Här har du ett lyhört gäng som firar i framgång, stöttar i motgång och som alltid tar oss an konsultuppdragen med värme.

Men bakom allt det mysiga finns en kaxig tro på oss själva. Plockar man in en av oss så vet man vad man får. Inte för att skryta men… vi ser oss lite som en kvalitetsstämpel.

Längtar du bort från det stora, till en plats där du får vara med och påverka din arbetsdag? Vill du använda din passion för din yrkesroll i en företagskultur som är precis som du – helt unik!

Välkommen att vara dig själv, med oss

 

Octopi-familjen växer stadigt och vi är alltid nyfikna på att lära känna nya talanger. Har du erfarenhet från IT-branschen? Kanske som konsult? Eller som ledare i annan bransch? Stämmer dina värderingar överens med våra? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

  Ett konsultjobb som aldrig blir ensamt

   

  Vi har skapat ett arbetssätt som vi tycker mycket om och som ger medarbetarna tillit, utrymme och frihet att påverka sin arbetsdag. För vi vet att vår gemensamma styrka vilar på individernas trivsel och framgång. Här får du sticka ut, ta risker, anta utmaningar och påverka din roll. Det är förutsättningen för fina resultat – för bolaget, medarbetarna och vår kultur.

  Men trivsel för den enskilda betyder ingenting utan sammanhållning. Vi ser till att var och en har det bra, så att vi kan trivas tillsammans och nå våra gemensamma mål. Även om det är de individuella bedrifterna som tar oss framåt, så vinner vi alltid som lag. Vi tycker helt enkelt att det är roligare att lyckas tillsammans.

  Röster från våra Octopiers


  ”Jag har aldrig känt den här gemenskapen tidigare, någonsin.”

  – Marcus Runmalm, projektledare.

  ”Jag har aldrig varit på ett bolag där jag fått så mycket möjligheter att göra det jag tycker om att göra. Jag får fria händer att göra det jag är bra på och det som ger mig energi. Det gör att jag utvecklas otroligt mycket!”

  – Sara Nordin, HR och projektledning

  ”Jag ville helt enkelt skapa det bästa konsultbolaget jag kunde tänka mig. Ett företag där jag själv ville vara anställd.”

  – Carl Skymne, ECM-expert

  “Här känner jag mig sedd och uppskattad för den personen jag är. Jag är inte bara en konsult i mängden, utan jag är specifikt utvald för min personlighet. En väldigt härlig känsla!”

  – Eva-Lisa, Business Analyst

  Lär känna våra medarbetare! 

  Lite mer för våra anställda

  • Att röra sig och må bra är viktigt för oss och ett generöst friskvårdsbidrag är en självklarhet!
  • Vi prioriterar möjligheten till vidareutbildning. Som anställd får du en väl tilltagen individuell utbildningspott.
  • Rätt arbetsutrustning ökar både trivsel och resultat. Här har alla möjlighet att välja sin utrustning.
  • Visst är det viktigt att ha lite extra kul tillsammans? Varje vår åker vi på en gemensam skidresa och varje höst gör vi någonting annat skoj. Kroatien och Hemsedal är bara två exempel.

  Bli en del av:

  någonting mindre

  Octopi-familjen

  någonting stort

  framtiden

  gemenskapen

  vår framgång