"Jag uppskattar att min roll ger mig möjligheten att omvandla komplicerade krav till något lättbegripligt och förståeligt för verksamheten."

Han är en väldigt ödmjuk och social person som uppskattar att arbeta i grupp. Lärandeprocessen i mötet med andra är något han verkligen brinner för. Möt Joakim, Business Analys (BA). 

Hur skulle du beskriva Joakim för någon som aldrig träffat dig? 

– Jag skulle nog säga att jag är en väldigt ödmjuk person. Många beskriver mig också som social och allmänt utåtriktad.  Sen är jag rent generellt bra på att stötta och hjälpa andra människor. Jag är en lyssnare som gärna vill förstå andras utmaningar och hjälpa dom efter bästa förmåga.  

Vad får dig att känna dig extra engagerad i det du gör?

-Att utbilda och lära ut är något jag verkligen brinner för! Alla former av gruppaktiviteter passar mig, både arbetsmässigt och privat. Men det jag gillar mest är när man arbetar två och två. Då får jag helt klart störst utväxling. 

Hur ser en dag i ditt uppdrag ut? 

-Just nu arbetar jag som BA inom Automotive-industrin. Där är jag med och lanserar en ny tjänst inom re-marketing. Mina uppgifter är bland annat att skriva krav, bryta ner och göra det tydligt för verksamheten.  

-Jag har en övergripande roll som skär igenom alla olika segment kopplade till tjänsten vi lanserar. Väldigt intressant, och passar mig perfekt! 

Men du har väl även en intern roll?

-Ja! Jag ansvarar för friskvård för Octopi Bay. Jag brinner verkligen för träning och hälsa, det motiverar mig att stötta mina kollegor att utvecklas inom området och må bättre. 

Vad är det bästa med att vara konsult på Octopi Bay?

-Det är mina kollegor! Vi har en helt underbar gemenskap. Jag åker till jobbet med glädje varje gång, något jag inte upplevt på tidigare arbetsplatser faktiskt. 

Jag känner också en väldig stor trygghet här på Octopi Bay. Inte minst kring uppdrag, då jag alltid får vara väldigt närvarande i processen.  Det finns en plan och dialog från bolagets sida, och jag känner mig sedd och lyssnad på. En riktigt härlig känsla som konsult.