"Jag vill att det ska vara roligt att arbeta. Det finns alltid motgångar att hantera. Men har man kul tillsammans löser man allt!"

Han brinner för att skapa en trygg känsla i sitt team. Att det ska vara roligt att arbeta tillsammans är något han är djupt engagerad i. Möt Jan, Business Analyst och Projektledare.  

 Kan du berätta lite om dig själv Jan?

 –  Gärna! Jag skulle beskriva mig som en nyfiken person, uppskattar att vara i team och arbeta tillsammans med andra mot ett gemensamt mål. 

Som person är jag ödmjuk inför de utmaningar ett uppdrag kan stå inför. Men min förmåga att röra mig från en strategisk nivå ner till detaljer och upp igen ger mig stöd i det jag företar mig.  

 Vad skapar engagemang hos dig?

 –  Det ska vara kul att arbeta! Uttrycket “Joyfull” beskriver den känslan jag vill ha i ett team. Det finns alltid problem på vägen eller mindre inspirerande uppgifter i ett projekt. Men om man har roligt tillsammans löser man det mesta lättare och resultatet blir ofta bättre. 

 Vidare är de viktigt för mig att medlemmar i ett projekt känner trygghet och förtroende i gruppen man arbetar med. Att ha respekt för varje individ och dess egenskaper är otroligt viktigt. Vi är alla olika, att vara olika är bra. Att skapa den känslan i gruppen, det brinner jag för! 

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?

 –  Jag leder en grupp som arbetar med Content Management och CMS. Min ansvar är på IT-sidan av projektet.  Vi arbetar med att leverera en tjänst för CMS, inklusive systemen och processerna bakom det.  Uppdraget är inom Medtech, en väldigt intressant sektor att arbeta i. 

 Förutom det har jag även en intern roll i bolagets strategigrupp. Där är jag med och sätter företagets framtid och strategi. 

 Vad skulle du säga är det bästa med Octopi Bay?

 –  Oj, det finns så mycket. Men det jag tycker vi har lyckats väl med på Octopi Bay, som långt ifrån alla konsultbolag lyckas med, är att man har skapat en stark tillhörighet och har täta träffar med kollegorna. Vi har en bra personlig kontakt samtliga som jobbar på bolaget.  

Alla har en vilja att ses, en vilja att träffas, en vilja att hänga. Man är en i gänget på Octopi,  det trivs jag väldigt bra med!