”Jag brinner för att optimera. Att analysera processer, arbetsflöden och system för att finna en mer effektiv lösning motiverar mig.”

 

Hon är djupt engagerad i allt hon gör. Älskar att vrida och vända på information för att optimera fram den bästa lösningen och är inte rädd för att prova nya arbetssätt. Möt Eva-Lisa, Business Analyst (BA).

I sitt uppdrag på ett expansivt bolag inom automotive har Eva-Lisa en mängd intressanta uppgifter som alla passar väl under området BA som är hennes expertis.

– En vanlig dag på jobbet kan innehålla allt från att bryta ner krav, intervjua slutanvändare och analysera deras arbetsprocesser, till ”hands on” arbete med att rätta fel som uppkommit i systemen mitt team ansvarar för. Det är väldigt varierande, och det passar mig perfekt.

I sin BA-roll har Eva-Lisa under flera år fått vara med och forma och anpassa de system som det här bolaget under stark tillväxt behöver. Hennes roll är central för att ge organisationen så bra förutsättning som möjligt för att kunna leverera tjänster på högsta nivå.

 -I mitt uppdrag får jag arbeta med många väldigt duktiga människor som alla är fokuserade på att göra saker bättre. Bara bra duger inte, alla vill göra något exceptionellt! Att vi sedan har stor frihet och en nära relation till chefen underlättar självklart i den ambitionen.

 Eva-Lisa har varit en del av Octopi Bay sen hösten 2018, och när vi frågar Eva-Lisa om varför hon valde just Octopi Bay som sin hemvist, lyser hon snabbt upp:

 – Hos mig fanns det aldrig någon tvekan. Jag valde Octopi Bay redan under min första intervju med vår VD Daniel. Vår intervju gick snabbt från att vara ett traditionellt samtal på en timme med klassiska frågor, till att bli ett tre timmar långt samtal som verkligen inspirerade mig. Jag kände där och då ”Här måste jag vara”.

När Eva-Lisa får utveckla mer vad som gör att hon trivs lika bra efter tre år på bolaget, nämner hon:

– Här känner jag mig sedd och uppskattad för den personen jag är. Jag är inte bara en konsult i mängden, utan jag är specifikt utvald för min personlighet. En väldigt härlig känsla!

Att jag sedan har underbara kollegor, väldigt roliga konferenser och ett fint kontor gör bara saken bättre. Att vara med gänget på Octopi Bay är verkligen som att hänga med en familj ”away from home”.