Jobba här

Vi växer kontinuerligt men har inte bråttom. Vår tillväxtplan är baserad på kvalitet – inte kvantitet.

Vi letar alltid efter potentiella nya grymma medarbetare som har varit i branschen ett tag. Erfarna kollegor som gillar att vara engagerade i såväl sina uppdrag som internt. Kollegor som söker en miljö där de får möjlighet att utvecklas, växa och bidra till den fortsatta utvecklingen av ett framgångsrikt företag.

Octopi Bay är byggt på en grund av passion och engagemang. Om du går igång på dessa ord så är chansen stor att du skulle passa in hos oss.

Passar vi tillsammans?

Du behöver inte nödvändigtvis ha en bakgrund som konsult men du bör ha erfarenhet antingen från IT-branschen eller som ledare i annan bransch. Tillsammans med oss får du chansen att utveckla nya förmågor, se nya miljöer och dela många goa skratt med dina kollegor längs vägen.

För att vara en del av vårt team tror vi du behöver uppskatta saker som tillit, hög ambition och engagemang. Du sträcker gärna ut en hjälpande hand när det behövs och gillar att spendera tid tillsammans med kollegor emellanåt.

Vem är du?

Vi växer kontinuerligt och är alltid nyfikna på att lära känna nya personer och potentiella kollegor. Skicka in ditt CV eller länka till din Linkedin-profil så hör vi av oss!